Maff Top & City Appartments

Wij hebben de verlichting mogen leveren voor de appartementen van het Maff Top & City Appartments in hartje Den Haag.

Bent u van plan om een korte trip te maken naar Den Haag, dan raden we u aan om eens op de website van Maff Top & City Appartments te kijken voor korte verblijven;

www.maff.nl

Short Stay The Hague – MAFF TOP appartement Den Haag is een ruimtelijk en stijlvol design appartement op de bovenste etage van een statig herenhuis, gelegen in het centrum van Den Haag, 5 minuten lopen van Station HS en Centraal Station Den Haag. Binnenhof, stadhuis, theaters, winkels, filmhuis, restaurants en café’s op loopafstand. Maff TOP appartement ligt midden in de Avenue Culinaire van Den Haag.Maff appartementen is de perfecte plek voor een weekendje Den Haag of tijdelijk zakelijk verblijf. Prive parking en Wi-FI.

Short Stay MAFF CITY Appartement Den Haag is een trendy en modern short stay city appartement met eigen ingang en verdeeld over een begane grond en eerste etage. Midden in het centrum van Den Haag in een rustig en prachtig 19de eeuws Haags hofje ligt Maff City Appartement, met om de hoek de Avenue Culinair met zijn restaurants, cafés en theaters.Maff City Appartement  ligt op loopafstand van stations Den Haag HS en CS. Eigen Prive parkeren.